OPINIE

JAK O MNIE MÓWIĄ?

Opinie moich klientów

Anna Skorupska-Plichta
Anna Skorupska-Plichta
2022-03-17
Zweryfikowana
Bardzo rzetelnie przedstawiona oferta, super obsługa i dbałość o klienta, dziękuję! Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i doradztwo. Polecam 😉
Robert Szweda
Robert Szweda
2021-11-22
Zweryfikowana
Polecam Pana Tomasza za profesjonalizm,dobra obsluge i doradztwo w pelnym tego slowa znaczeniu.
Michał Konkolewski
Michał Konkolewski
2021-11-09
Zweryfikowana
Polecam skorzystanie z usług doradczych i oferty Agenta z Misją ze względu na profesjonalizm, otwartą i zaangażowaną postawę ukierunkowaną na współpracę. Pan Tomasz Skrla jest rzetelną i serdeczną Osobą, która jak mniemam wzięła sobie za cel nadrzędny pomoc i bezpieczeństwo swoich klientów i ich bliskich. Po głębszej analizie, została mi przedstawiona spersonalizowana, przejrzysta i atrakcyjna oferta, bez niepotrzebnych produktów towarzyszących, a zawiłości prawne zostały zrozumiale wytłumaczone - dostałem komplementarne rozwiązanie i dla wykluczeń znaleźliśmy alternatywne zabezpieczenia. Dodatkowo mogę wskazać na rewelacyjny kontakt zarówno zdalny jak i osobisty - przykład wzorowej komunikacji. Zachęcam do kontaktu z Panem Tomaszem!
Karol Capecki
Karol Capecki
2021-10-29
Zweryfikowana
Pan Tomek to bardzo pozytywna osoba. Profesjonalnie i bez natarczywości dostosował mi odpowiednią polisę na życie dzięki której mogę się czuć bezpieczniej a w szczególności moja rodzina. Z ręka na sercu polecam !!!
Jakub Kalinowski
Jakub Kalinowski
2021-10-28
Zweryfikowana
Serdecznie polecam Agenta Tomasza Skrlę -:) Rzeczywiście ma misję pomocy innym ludziom. Jestem bardzo zadowolony z jego doradztwa i uświadomienia mi jak ważna jest odpowiednia, dopasowana dla mnie polisa na życie z opcją oszczędzania. Gorąco polecam Agenta Tomka!!!
Anna Nibus
Anna Nibus
2021-10-18
Zweryfikowana
Szczerze polecam skorzystanie z usług pana Tomka. Bardzo miłe spotkanie, oferta dopasowana do moich potrzeb i pełen profesjonalizm.
Grzegorz Wieliczko
Grzegorz Wieliczko
2021-09-28
Zweryfikowana
Pan Tomasz dokładnie zapoznaje się z sytuacją, doradza oraz odpowiada na każde pytanie. Rzeczowo, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Polecam.
Filip Dąbrowski
Filip Dąbrowski
2021-09-15
Zweryfikowana
Rzeczowy, miły profesjonalista. Rozwiązuje problemy, doradza. Człowiek godny polecenia.
Patrycja Dec
Patrycja Dec
2021-09-13
Zweryfikowana
Polecam Pana Tomasza. Konkretny, znający się i zaangażowany w swoją pracę. Potrafi odpowiedzieć na każde pytanie. Pan Tomasz jest bardzo sympatycznym i komunikatywnym człowiekiem. Prawdziwy agent z misja🙂
Marek Cybowski
Marek Cybowski
2021-09-07
Zweryfikowana
Z pełnym przekonaniem mogę polecić współpracę z p. Tomaszem. P. Tomka cechuje uczciwe i szczere podejście do klienta, przekładające się na transparentne przedstawienie warunków umowy. Oferuje wsparcie merytoryczne w doborze ubezpieczenia ściśle dopasowanego do indywidualnych potrzeb klienta. Pomaga w zrozumieniu trudnych i niejasnych terminów/określeń. W relacjach z klientem charakteryzuje się dużą cierpliwością i autentycznie interesuje się sytuacją osobistą klienta. Jest człowiekiem godnym zaufania.

OPINIE MOICH KLIENTÓW

„Z Tomkiem spotkałem się w Towarzystwach Biznesowych, gdzie Tomek był bardzo aktywnym uczestnikiem. Od początku uderzyła mnie bardzo pozytywnie, jego profesjonalna postawa, wiedza i podejście do klienta.

Na spotkaniu Tomasz był rzeczowy, wysłuchał mnie i moich potrzeb i zaproponował rozwiązanie po przemyśleniu i dopasowaniu dla mnie.

Wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane, kontakt był po prostu znakomity, komunikacja dostosowana do moich potrzeb.

Polecam jego usługi działania – ja nie zawiodłem się.”

Piotr Witek

Piotr Witek

Prezes Zarządu

Pomimo, że już miałem ubezpiecznie na życie w innej firmie, zdecydowałem się zawrzeć umowę z Tomaszem. Tak, z Tomaszem, a nie z firmą Prudential. A to dlatego, że właśnie jego zaangażowanie, chęć poznania moich rzeczywistych potrzeb, dały mi poczucie, że otrzymuję ofertę prawdziwie dla mnie. Jak to się teraz mówi: spersonalizowaną. Oczywiście, że ważne było dla mnie jakiego ubezpieczyciela reprezentuje Tomasz, ale gdy dowiedziałem się jak działa Prudential- utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że całość obrazu jest spójna i warta zmiany. Polecam dziś Tomasza znajomym, bo trudno nie polecać czegoś co mi w pełni odpowiada.”

Wojciech Kwaśnicki

Wojciech Kwaśnicki

Właściciel firmy

Do tej pory widząc muszkę moje myśli skierowane były na jednego polityka. Dzisiaj wygląda to zupełnie inaczej. Dzisiaj widząc muszkę myślę o człowieku, który trafił do naszego domu, gdyż od moich znajomych usłyszał smutną historię – brak możliwości ubezpieczenia na życie mojej Żony (historia zdrowotna). Dzisiaj widząc muszkę myślę o otwartym człowieku, który odwiedza nasz dom, aby poznać naszą historię i znaleźć satysfakcjonujące nas rozwiązanie. Dzisiaj widząc muszkę, myślę o człowieku, który nas słucha, a nie sprzedaje produkty, które mają spełnić jego oczekiwania, a nie nasze. Dzisiaj widząc muszkę, myślę o człowieku, który dobiera nam produkty idealnie dopasowane, a o których istnieniu nie mieliśmy zielonego pojęcia. Dzisiaj widząc muszkę, myślę o człowieku, który cieszy się razem z nami, gdyż moja Żona zostanie ubezpieczona. Podsumowując, dzisiaj widząc muszkę, myślę o Agencie z Misją, myślę o Panu Tomaszu Skrla.”

 

Piotr i Marta Urbanowicz

Piotr i Marta Urbanowicz

Przedsiębiorcy

„Dzięki Tomaszowi wiem, że wybrałem ubezpieczenie, które spełnia moje potrzeby. Podczas rozmowy na indywidualnym spotkaniu, i zapytaniu o moje oczekiwania, przedstawił mi w prosty sposób jak funkcjonuje proponowany przez niego produkt zabezpieczenia emerytalnego, a jednocześnie odpowiadał rzeczowo na każde pytanie odnośnie warunków ubezpieczenia. Wrażenie robi również obsługa po zawarciu umowy, gdyż mam poczucie, że nie jestem pozostawiony sam, lecz cały czas mogę liczyć na wsparcie oraz informację o tym jak procentują moje środki i jakie zmiany mogę wprowadzić w ubezpieczeniu. To zachęciło mnie do zawarcia dodatkowych umów ubezpieczenia od chorób i wypadków. Widać było, że Tomasz ma dużą wiedzę o oferowanych ubezpieczeniach, gdyż zaprezentował mi alternatywne warianty, które bardziej mi odpowiadały finansowo, niż gdybym samodzielnie zdecydował o dokupieniu dodatkowych ubezpieczeń. Gorąco polecam Agenta z Misją!”

Stanisław Wasak

Stanisław Wasak

Notariusz

Dołącz do grona moich klientów

poznaj wszystkie zalety prywatnych ubezpieczeń

Praca z ludźmi to moja pasja, będzie mi niezmiernie miło jeśli mi zaufasz. Do każdego klienta dobieram indywidualny plan ubezpieczeniowy, który zapewni optymalne zabezpieczenie. Przekonaj się i Ty jak dużo możemy wspólnie zdziałać!

Kontakt

Zapraszam do kontaktu

+48 602 856 444

agentzmisja@gmail.com

www.agentzmisja.pl

ul. Grunwaldzka 163, Gdańsk